Kunststof-damwand

Contact us

Wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

5 + 9 =

SPS Drainage Filter

SPS Drainage Filter

De functie is het overtollige hemelwater af te voeren (HWA) zodat grond achter damwand niet komt te verzadigen en een drogere bovenlaag garandeert. Het is de ultieme vervanger van drainage buizen achter de damwand constructie. Zeer eenvoudige en snelle montage en van buitenaf schoon te maken of eventueel het binnen filter te vervangen.

 

Men hoeft niet meer de grond open te graven om vervolgens grote zware drainage buizen aan te leggen met vertakkingen naar de doorvoeren in de damwand constructie met kans op verzakkingen na verloop van tijd en bij een slecht functioneren weer alles open te moeten graven.

Vierkante meter Kunststof Damwand gezet

In meer dan 50 landen actief

%

Gemaakt van gerecycled materiaal

Al meer dan 30 jaar ervaring

Vergelijkingstabel

*Wij hebben deze tabel zo zorgvuldig mogelijk ingevuld. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten in deze vergelijkingstabel.

Actueel

Kromhoutpark, Tilburg, Nederland

Kromhoutpark, Tilburg, Nederland

Start project Kromhoutpark, Tilburg, Nederland De restauratie van het Kromhoutpark in Tilburg is inmiddels begonnen.  Bij dit schitterende park met veel water in het centrum van Tilburg gaat ons kunststof damwand profiel de FP-475 (Flat Panel) een prominente rol...

Lees meer
Pilot Oslo, Noorwegen

Pilot Oslo, Noorwegen

Pilot Oslo, Noorwegen In Olso, Noorwegen is onze distributeur bezig geweest met een pilot waarbij onze kunststof damwanden van het type SG625 zijn gebruikt. De toepassing hier betreft een compartimenteringscherm.De bodemgesteldheid in Noorwegen is zeer afwijkend van...

Lees meer

Volg ons op Social Media