Kunststof-damwand

Contact us

Wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

14 + 5 =

Gordingen

Gordingen van SPS

 

De kunststof damwanden van SPS zijn de perfecte oplossing voor het beheren van water en/of chemische vloeistof -stromen, grond keringen, dijk versterkingen-verhogingen ter bescherming van mens en natuur.

Inmiddels worden onze kunststof damwandprofielen in meer dan 59 landen toegepast en met 30 jaar ervaring en 30.000.000 m2 geïnstalleerd mag men zeggen dat onze “pilot fase” ruimschoots is afgesloten.

 

Deze damwanden zijn geproduceerd van +/- 98% gerecycled materiaal, waarbij er door middel van het co-extruderende proces een UV beschermende (kleur)laag wordt aangebracht welke zorgt voor UV-resistentie en bestand is tegen alle temperatuur invloeden.

 De productie bij CMI geschied met inachtneming van de Carbon Footprint; milieuvriendelijke productie met streng gecontroleerde (gerecyclede) grondstoffen en testen waarbij CMI als enige producent zodoende een constante kwaliteit kan waarborgen.

Vierkante meter Kunststof Damwand gezet

In meer dan 50 landen actief

%

Gemaakt van gerecycled materiaal

Al meer dan 30 jaar ervaring

Vergelijkingstabel

Actueel

Pilot Oslo, Noorwegen

Pilot Oslo, Noorwegen

Pilot Oslo, Noorwegen In Olso, Noorwegen is onze distributeur bezig geweest met een pilot waarbij onze kunststof damwanden van het type SG625 zijn gebruikt. De toepassing hier betreft een compartimenteringscherm.De bodemgesteldheid in Noorwegen is zeer afwijkend van...

Lees meer
Oplevering De Ligger en De Loper, Sneek, Nederland

Oplevering De Ligger en De Loper, Sneek, Nederland

Oplevering De Ligger & De Loper, Sneek, Nederland Bij de kades "De Ligger en De Loper" in Sneek zijn inmiddels alle glasvezel versterkte UC50 kunststof damwanden van Sheet Piling Solutions (SPS) geïnstalleerd door een van onze Friese partners Stienstra & v/d...

Lees meer

Volg ons op Social Media